Tevredenheidsgarantie

De GELTEX® inside Tevredenheidsgarantie*.
U mag gerust zijn!

Onze adviseurs luisteren naar uw verhaal en geven persoonlijk advies op basis van de Slaapdriehoek®. Mocht uw GELTEX® inside matras toch niet helemaal voldoen aan uw verwachtingen, dan herbekijken wij uw behoeften en zoeken wij samen met u naar de GELTEX® inside matras die nog beter bij u past.

Dankzij de GELTEX® inside Tevredenheidsgarantie kan u uw matraskern omruilen tussen de 30 en 90 dagen na levering. Deze garantie geldt voor een GELTEX® inside matras die gebruikt wordt in combinatie met een adequate en correct geplaatste bodem.

De GELTEX® inside hoofdkussens kan u testen binnen de 90 dagen. Onze GELTEX® inside verdelers beschikken hiervoor over speciale testhoesjes zodat u het comfort van deze hoofdkussens kan ervaren alvorens ze aan te kopen. Op deze manier kan uw slaapadviseur u optimaal begeleiden bij uw aankoop. Uw GELTEX® inside hoofdkussen hoeft u hiervoor niet te registreren.

* Omruilen van de matraskern kan tussen 30 en 90 dagen na levering van een GELTEX® inside matras en dit na online registratie.

Registreer uw GELTEX® inside-matras.